Kuntavaaliehdokas Pontus Söderblom, Suomi Ensin -Lahti

Pontus Söderblom on Suomi Ensin -liikkeen aktiiveja aivan toiminnan alkuajoilta lähtien. Lahden SE-vastaavana hän oli valtakunnallisestikin ensimmäisiä, joka ilmoitti aikovansa lähteä SE:n ehdokkaana kuntavaaleihin.

Mm. Tallinnanaukion legendaariset taistelut Helsingin Itäkeskuksessa läpikäynyt Pontus on suomalaisen miehen perikuva: Rehellinen, luotettava ja tunnollinen.

Pontuksen omin sanoin:

”Olen 49 vuotias perheellinen mies. Perheeseen kuuluu vaimon lisäksi kolme lasta, joista kaksi on vielä kotona.

SE-toiminnan lisäksi  vedän Kuusysin junnujen harrastejalkapallojoukkuetta jojon ominaisuudessa.

Entisessä työelämässä saavutuksia oli Kotipizzalla Vuoden myymälä-titteli (valtakunnallinen ), Expertillä Vuoden myyjä, Vuoden Soneramyyjä (valtakunnalliset palkinnot) sekä Päijät-Hämeen ainutlaatuinen asiakaskohtaaja (ensimmäinen ja toistaiseksi ainut mysteryshoppauksessa täydet pisteet saanut henkilö).”