Vihdin Trump: Hannu Tanskanen (Suomi Ensin)

Tällä hetkellä Suomen ainoa Suomi Ensin -liikkeen kunnanvaltuutettu löytyy Vihdistä.

Hannu Tanskanen

Hannu Tanskanen on tehnyt työuransa yrittäjänä ja tekniikan alan toimittajana.

Tanskanen on myös poliitikkona ehtinyt yhtä ja toista: Perussuomalaisena kunnanvaltuustoon valituksi tullut Tanskanen on ehtinyt edustaa Persuja jo europarlamenttivaaleissakin 2014.

Eduskuntavaaleissa 2015 Tanskanen kaipasikin jo vähän räväkämpää politiikantekoa ja lähti Muutos 2011 ehdokkaaksi. James Hirvisaari puolusti kansanedustajanpaikkaansa ja Tanskanen teki ahkeraa vaalityötä Jamesin rinnalla.

Vuoden 2015 syksyllä alkanut maahantunkeutujien tulva Suomeen sai Tanskasenkin kyllästymään lopullisesti Perussuomalaisten hampaattomaan linjaan maahantulon pysäyttämiseksi, ja Tanskanen perusti Vihdin kunnanvaltuustoon oman ryhmänsä Suomi Ensin -nimellä. Asiaan vaikutti se, että Vihdissä ehdokkaaksi asettui myös Suomi Ensin -perustajajäseniin lukeutuva Panu Huuhtanen ja SE-liike tuli sitä kautta Tanskasellekin tutuksi.

Ai miten niin Tanskanen on Vihdin Trump? No Tanskanen on Trumpin ikäluokkaa (74v.), ihailee aitoa Amerikkaa,  ajaa Chrysler Sebringillä ja on kiivas ilmastonmuutoskriitikko. Äijien äijä Hannu Tanskasen mielestä homoilu on homppeleiden hommaa ja mies on perheen pää!

Aito vanhan hyvän ajan konservatiivi tarjolla Vihdin valtuustoon!