Kansallismielisen kentän tilanteesta syksyllä 2017

Kansallismielinen kenttä (jatkossa käytän nimeä skene:) on ollut rajussa muutoksessa aina siitä lähtien, kun valtiovaltamme päätti päästää / jopa kuljettaa Suomeen siirtolaisia hallitsemattomasti syksystä 2015 alkaen. Kirjoitan oman näkemykseni tämän hetken tilanteesta niillekin tiedoksi, joita skenen välillä kaoottiseltakin vaikuttava toiminta hämmentää.

Suurin muutos kesän jälkeen on ollut Perussuomalaiset (PS) puolueen suuri muutos puoluekokouksessa kesäkuussa 2017. Käytän termiä kansallismielinen skene merkityksessä järjestö -ja mielenosoitustoiminta PS-puolueen ulkopuolella. Skene on aina ollut PS:ää täydentävää ja välillä haastavaakin kansalaisaktiivisuutta, sekä parlamentaarista että ulkoparlamentaarista.

Syksystä 2015 kesään 2017 asti skeneä leimasi kova ja aiheellinen kritiikki soinilaista PS:ää kohtaan. Hallituksessa olo samalla, kun hallitus toivottaa kaikki elintasosiirtolaiset tervetulleiksi Suomeen oli PS:ltä kohtalokas virhe, joka lopulta johti puolueen hajoamiseenkin ja hallituksesta laittomasti erottamiseen.

Soinilaisen PS:n aikaan skenessä virisi PS:ää haastavia puoluehankkeitakin ainakin Suomidemokraatit ja Suomi Ensin uusina yrittäjinä ja Väyrynen vanhana pelurina Kansalaispuolueineen. Oli ilmeistä tarve saada soinilaisten mädättäjien (jotka lopulta onneksi tuhosivat itsensä uuvattiloikallaan) puolueen tilalle aidosti maahanmuuttokriittinen ja kansallismielinen puolue.

Myös skenessä niin kuin PS:ssäkin on aina toiminut valeoppositio. Samalla, kun Soini piti PS:n valekansallismielisenä puolueena niin skenen persulaiset koittivat estää PS:lle kilpailevien puoluehankkeiden menestyksen, jottei aito kansallismielisyys vaan pääsisi Suomessa politiikkaan mukaan. Niinpä sekä Suomidemokraatit että Suomi Ensin saatiin tuhottua myyräämällä ja skenen sisäiselläkin loanheitolla melko täysin ja hankkeet epäonnistuivat.

Yllättävää oli kuitenkin se, että Jussi Halla-ahon ja Laura Huhtasaaren vahvan kannatuksen turvin PS kokikin vallanvaihdon kesällä 2017 ja soinilaiset aatepetturit lopulta joutuivat loikkaamaan astetta kansallismielisemmäksi muuttuneesta PS:stä kohti poliittista unohdusta. Pidän itse nykyistä PS:ää aidosti maahanmuuttokriittisenä puolueena. Muissa kysymyksissä, kuten esimerkiksi suhde Nato-jäsenyyteen ja talousglobalismiin (kansainvälinen pankkimafia, ylikansallisten yritysten riistävä toiminta Suomessa…) PS ei mielestäni täytä aidon kansallismielisen liikkeen tunnusmerkkejä. Siksi koen, että PS:ää kirittävälle poliittiselle liikkeelle on edelleen tilausta.

PS:n muuttuminen aidosti maahanmuuttokriittiseksi puolueeksi aiheutti skenen persulaisille uuden tilanteen. Heillä oli ollut aiemmin skitsofreeninen tilanne, jossa he kyllä kaipasivat Soinilta aitoa maahanmuuttokriittisyyttä, mutta samaan aikaan halusivat säilyttää oman ja sitä kautta Soininkin valta-aseman estämällä kilpailevan kansallismielisen puolueen synnyn. He sekä horjuttivat että pönkittivät Soinia. Nyt skenen persulaiset ovat oikeastaan vielä aggressiivisempia muita skenen toimijoita kohtaan, koska heillä on entistä vahvempi usko, että PS on kaiken mitta kansallismielisyyden osalta.

Skenen persuthan ovat pitkälti Jussi Halla-ahon kannattajia. Jussin noustessa PS:n puheenjohtajaksi Suomen Sisusta ja Homma-forumista tulikin PS:n valtavirtaa eikä enää PS:n sisäistä oppositiota Soinia kohtaan. Sisua ja Hommaa voikin nyt pitää PS:n virallisina osina ja sikäli skenen ulkopuolisina toimijoina (määrittelin skenen aiemmin nimenomaan PS:stä erillisenä kansallismielisen kentän liikehdintänä).

Jussi Halla-ahohan on avoimesti Naton kannattaja ja talouslibertaari (uskoo vapaan ja rajoittamattoman globaalin kapitalismin tuovan onnen maailmaan). Näissä molemmissa kysymyksissä olen itse hyvin vahvasti eri mieltä. Siksi olenkin kohdannut erittäin kovaa vastustusta halla-aholaisilta skenen toimijoilta koko sen kaksi vuotta, jotka olen työtäni skenessä tehnyt. Ja näiden aidon kansallismielisyyden vihollisten (ylikansallinen sotilasmahti Nato ja globaalin rahaeliitin kaappaustoiveet mm. Suomen kansallisomaisuuteen, pohjavesivarat, kaivokset…) vastustamiseen tarvitaan edelleen se PS:ää haastava ja maahanmuuttokriittisyydessä kirittävä puoluepoliittinen toiminta. Kansainvälisen vakoiluverkoston päästäminen Suomeen kannattamalla tiedustelulakeja on osoitus Halla-aholaisen PS:n jo toteuttamista globalistisista linjauksista.

Tiedossani on tällä hetkellä ainakin kaksi PS:stä astetta tiukempaa puoluehanketta. Toista perustaa Marco de Wit Suomi Ensin -liikkeen savuaville raunioille uudella yhdistyksellä. Marcollahan on hyvä ja mm. talouspolitiikassa erittäin tiukan kansallismielinen ohjelma hankkeelleen. Mutta varsin paha ryvettyminen henkilökohtaisessa elämässä ja Suomi Maidan aktivismin ääri-ilmiöissä (pidätykset, Maidan-tappelut…) edellyttäisi mielestäni eri henkilön hankkeen keulakuvaksi. Ohjelma hankkeella on ihan sinällään erinomainen.

Toinen jo toiminnassa oleva puoluehanke on nk. ’Vanhan liiton’ (jo paljon ennen matuvyöryä maahanmuuttokriittistä politiikkaa tehneiden) miesten uusi yritys. Tätä hanketta ei ole vielä suuremmin julkistettu, joten en siitä sen enempää paljasta.

Myös Ilja Janitskinin ja James Hirvisaaren ympärille perustettu Reformi on mielenkiintoinen hanke. Siinähän ei ole varsinaista puoluetta, vaan politiikkaa tekevät täysin itsenäiset ehdokkaat, jotka sitoutuvat menemään samalle yhteislistalle vaalissa omien kannattajayhdistystensä ehdokkaina. Ehdokas tarvitsee maakunta- ja eduskuntavaaleissa sadan ihmisen kannattajayhdistyksen taakseen, jotta ehdokkuus mahdollistuu. Tämä on melko suuri haaste, muttei suinkaan ylittämätön.

Eli kyllä myös poliittisella kentällä on kansallismielistä elämää PS:n ulkopuolellakin. Yhdistävänä tekijänä kansallismielisille voidaan pitää Laura Huhtasaaren presidenttiehdokkuutta. Laurahan on Halla-ahosta poikkeava linjauksissaan juuri mainitsemieni Nato (Laura vastustaa Natoa) ja talouslinjojen (Laura ei ole niin oikeistolainen talouspolitiikassaan) osalta. Ja toisaalta PS:n virallisena ehdokkaana Laura huomioi kampanjassaan myös halla-aholaiset. Lauralla onkin skenessä varsin laaja kannatus yli PS / muu skene jaon. Toivottavasti Laura pärjää hyvin kisassa.

Eli skenessä PS kattaa nykyisin aika isonkin osan ennen PS:n muutosta vallinneesta toiminnasta. Suomen Vastarintaliike on nyt ahdingossa, kun globalistit kiihdyttävät vainoaan aitoja kansallismielisiä kohtaan. Mm. Suomen Sisu linjasi itsensä ulos Tampereen 21.10. sananvapautta (myös PVL:n sananvapautta) puolustavasta miekkaristamme. Tässä näkyy Suomen Sisun yhä vahvempi ankkuroituminen emo-PS:ään ja parlamentaariseen vaikuttamiseen.

Itse toimin nyt Kattilavallankumous -liikkeessä. Teemme mahdollisimman isoa mielenilmausta Suomen kansallisen suvereniteetin vahvistamiseksi 6.12.2017 Eduskuntatalolle. Hankkeen tarkoitus on koota koko Suomen kansan tyytymätöntä väestönosaa yhteen ja ylittää globalistien masinoimaa kansaa kahtia jakavaa juopaa. Kaikki ne voimat, jotka vastustavat EU:n liittovaltiokehitystä ja kansainvälisen rahaeliitin yhä kasvavaa valtaa kansallisvaltioiden yli ovat tervetulleita mukaan hankkeeseemme. Kansallismieliset vs. vasemmistolaiset vastakkainasettelua ei Kattilavallankumouksessa hyväksytä, olemme yksi Suomen kansa. Kattilavallankumous on aito kansanliike ilman puoluepoliittisia sitoumuksia.

Osa skenen toimijoista jäi varmaankin mainitsematta, mutta jotakin tuossa nyt tuli kokonaistilanteesta. Jokaiselle aktiiville riittää taatusti yllin kyllin tekemistä, kun pyrimme saamaan Suomen jälleen itsenäiseksi (ero EU:sta) ja vallan Suomen kansalle, kuten se perustuslain mukaan kuuluu olla. Jokainen voi tehdä työtään omalla tavallaan ja siinä porukassa, joka itselle parhaiten sopii.

Koitetaan muistaa YKSI TÄRKEÄ SÄÄNTÖ:

TOISIA KANSALLISMIELISIÄ EI HAUKUTA!

Panu Huuhtanen
Kansallismielinen CV: Rajat Kiinni-kansanliike, Itsenäinen Suomi 2015 -tapahtuma, Tapiolan Urheilukeskuksen miekkarisarja, Suomi Ensin -puoluehanke, Kunnallisvaaliehdokas Vihdissä (Itsenäisyys takas! -yhteislista, 175 ääntä), Suomi Iskee -miekkarisarja, Kattilavallankumous…