TÄRKEÄ TIEDOTUS OSALLISTUJILLE: Kattilavallankumous 6.12.2017 klo 21 Eduskuntatalolla

TÄRKEÄ TIEDOTUS KATTILAVALLANKUMOUKSEN OSALLISTUJILLE:

Poliisi aikoo keskeyttää rauhanomaisen ja laillisesti ilmoitetun mielenilmauksemme ke 6.12. klo 22.30.

Syyksi poliisi ilmoittaa, etteivät he pysty takaamaan turvallisuuttamme klo 22.30 eteenpäin.

En tässä spekuloi, miksi poliisi ei pysty takaamaan enää suomalaisten turvallisuutta pääkaupungissamme, kun juhlimme rakkaan isänmaamme Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä. Toki itse tiedän, miltä taholta ja mistä poliittisesta suuntauksesta yhteiskuntarauhaa järkyttävä toiminta tulee, ja esitän tällaiselle toiminnalle jyrkän vastalauseeni.

Kattilavallankumous ei tule hyväksymään mielenosoituksen keskeyttämistä. Olisikin tärkeää, että viimeistään klo 22.20 paikalle tulisi paljon kansalaisia, jotka ovat valmiita puolustamaan perustuslaillista oikeuttamme kokoontumiseen ja sananvapauteen. Emme voi antaa kansalaisoikeuksiamme pois väkivaltaisen poliittisen aktivismin uhan takia.

Kattilavallankumous ei hyväksy väkivaltaa missään muodossa, vaan uskoo yhteiskunnan muuttamisessa laillisuusperiaatteeseen: Kaiken toimintamme pitää olla lainmukaista. Mielenosoitusoikeus on vahva perustuslaillinen oikeus, ja poliisin on lain mukaan taattava mielenosoittajien turvallisuus. Laki on tältä osin hyvin selkeä. Jos poliisi kokee 6.12. olevansa kykenemätön turvallisuuttamme Eduskuntatalolla takaamaan, niin silloin koko yhteiskuntamme laillisuus ja turvallisuus on suuressa vaarassa.

Jos poliisi alkaa voimakeinoin keskeyttää Kattilavallankumousta, niin aion mielenosoituksen järjestäjänä vastustaa poliisin mielivaltaista toimintaa intialaisen vapaustaistelijan Mahatma Gandhin käyttämällä väkivallattomalla vastarinnalla (satyagraha, totuuden voima).

Kaikenlainen poliisin väkivaltainen vastustaminen on tilanteessa ehdottomasti kielletty. Parasta on, että ne, jotka haluavat kanssani poliisin laitonta toimintaa vastustaa istuvat rauhallisesti maahan (ottakaa joku istuinalusta mukaan, ettei p…se jäädy:). Jos saamme vaikka 50 ihmistä näin protestoimaan, niin poliiseja tarvitaan ainakin yhtä paljon meitä kantamaan paikalta poiskin. Kuulemma turvaamisemme on vaikeaa, kun on resurssipulaa, niin katsotaan onko poliisilla kuitenkin kymmenien poliisien resurssi pois kantamiseemme. Tällöin poliisin selitys mielenosoituksen keskeyttämiseen menettää uskottavuutensa.

Klo 21 – 22.30 Kattilavallankumous on siis poliisinkin turvaamaa ja hyväksymää toimintaa ja soppatykillä keittämämme hernerokkaa on kaikille tarjolla. Olisikin tärkeää, että syöjiä olisi paljon heti alkuun, ettei mahdollinen poliisi-atakki vie paljoa rokkaa mennessään.

Loppukevennyksenä vakavahkoon poliisivaltio-tekstiin mainittakoon, ettemme me patriootit keittäneet hernerokkaa alpakanlihaa käyttäen, vaikka mieli olisi tehnyt. Jätämme alpakoiden vainoamisen vassari-anarkisteille, jotka aikoivat viedä näitä mainioita eläimiä jonkun sairaan väkivaltamellakkansa keskelle.

Huominen Suomen itsenäisyyden 100-vuotispäivä tulee olemaan upea voitto kansallismielisille. Meitä vastaan mahdollisesti hyökkäävät tahot ovat hävinneet jo nyt, mutta toivottavasti he tunnustavat sen itsekin ja pysyvät huomenna kotonaan, jotta Helsinki voi rauhassa ja turvallisesti juhlia Suomen suurta päivää kansallismielisessä hengessä!

Vihdissä itsenäisyyspäivän aattona 2017,

Panu Huuhtanen
Kattilavallankumouksen kokoonkutsuja