Kansallismielinen liike 100-vuotiaassa Suomessa

Artikkelin tarkoituksena on analysoida suhteellisen laajasti, miltä Suomen kansallismielinen kenttä (jatkossa skene) näyttää liikkeellemme erittäin tärkeän 6.12.2017 päivän jälkeen.   

Ensin hyvät uutiset: 612-Soihtukulkue näyttää saavuttaneen vakiintuneen aseman Itsenäisyyspäivän pysyvänä ja joka vuosi kasvavana perinteenä 🙂 Tänä vuonna poliisin virallinenkin arvio oli 3000 ihmistä ja usein poliisi arvioi osallistujia alakanttiin. 3000-5000 ihmistä on varmaankin todellinen ihmismäärä. Ensi vuonna sitten taas enemmän porukkaa mukaan!

Kaksi muuta kansallismielisen liikkeen tapahtumaa Suomi 100 -päivänä olivat Kohti vapautta! -marssi klo 16 ja Kattilavallankumous klo 21. Näitä käsittelen myöhemmin.

Väkivaltavasemmiston tekemä häirintä (Antifa ym.)

Vuoteen 2014 saakka väkivaltavasemmisto keskitti voimansa omaisuuden tuhoamiseen ja poliisia vastaan väkivaltaiseen mellakointiin Itsenäisyyspäivisin. Vasemmiston katu-anarkismin motiivina oli protesti eliittiä kohtaan, joka kohdistui mm. Linnan juhlien häirintään.

Vuonna 2015 väkivaltavasemmiston piirissä tapahtui ilmeisesti jonkinlainen globalistien soluttautuminen johtotehtäviin, koska anarkistinen toiminta kohdistettiinkin kokonaan tavallisia suomalaisia ihmisiä vastaan eliitin sijaan. 6.12.2015 Soihtukulkueeseen kohdistui ennen näkemätön lähes sotilaallinen Antifan isku. Hyökkäykseen osallistui satoja väkivaltavasemmiston edustajia ja mm. isoja kiviä heiteltiin Soihtukulkueessa rauhassa kulkevien niskaan. Poliisi joutui turvautumaan vasemmiston mellakan kukistamisessa kumikuula-aseen käyttöön.

Vuosina 2016 ja 2017 väkivaltavasemmisto on menettänyt jatkuvasti voimaansa ja varsinkin ennen mukana olleen ’tavallisten äärisuvakkien’ (uh-huh, mikä käsitepari) tuen. Hyvin harva suomalainen, vaikka olisi hyvinkin suvaitsevainen arvomaailmaltaan haluaa osallistua raakaakin väkivaltaa sisältävään toimintaan. Niinpä tänä vuonna eivät mitkään kansallismieliset tapahtumamme Helsingissä kohdanneet juuri minkäänlaista uhkaa. Toki asiaa auttoi poliisin runsas läsnäolo Helsingissä.

Äärivasemmisto myös nolasi itsensä tänä vuonna totaalisesti #Alpakkagatessa, joka perustui kaikilla tasoilla valehteluun ja ihmisten pettämiseen. Tämän sairaan kieroilun paljastuminen johti jopa julkisiin irtisanoutumisiin vasemmistosta aiempien aktiivien joukossa. ’Suvaitsevaisten’ toiminnan sabotaasi-luonne ja valheellisuus meitä tavallisia suomalaisia isänmaallisia ihmisiä kohtaan taatusti romahduttaa väkivaltavasemmiston kannatuksen vuoden 2018 Itsenäisyyspäivän osalta lähes olemattomiin. Vain Antifan puhtaasti rikollinen aines (mm. ravitoloitsijan auton tuhopolttoon syyllistyneet) kehtaa #Alpakkagaten jälkeen enää osallistua vassareiden aktivismiin, uskoisin. Yhdenkään rehellisen vasemmistolaisen en uskoisi antavan tukeaan tuho/murhapolttoja ja olemattomia alpakkajuhlia häirintätarkoituksessa masinoivalle sakille.

Käsitykseni mukaan kansallismieliset ovat nyt lyöneet väkivaltavasemmiston melko pysyvästi. Suomi on siirtynyt askeleen kohti mielipiteen vapautta ilman väkivallan uhkaa ’väärän’ aatteen johdosta.

Kohti vapautta! -marssi

Itsenäisyyspäivänä klo 16 alkanut Kohti vapautta! -marssi onnistui erinomaisesti. PVL on lakkautus-uhan alla ja käräjäoikeus jo vapaassa demokratiassa käsittämättömän lakkautuspäätöksen teki juuri Itsenäisyyspäivän alla. Jo Tampereella ennen oikeudenkäyntiä PVL oli kutsunut kaikki kansallismieliset ryhmät tukimielenilmaukseen sananvapauden puolesta. Kohti vapautta! varsinkin oli korostuneesti eri ryhmien yhteinen tapahtuma. Satojen tavallisten kansalaistenkin läsnäolo Kohti vapautta! -marssilla osoitti, että PVL:n lakkauttamista vastustetaan aika laajalti kansallismielisen kentän maltillisemmankin väen piirissä.

Osallistuin PVL:n Tampereen ja nyt Helsinginkin marssille tukeakseni vapaata yhteiskuntaa, jossa on sanan- ja aatteenvapaus. Voltairen yhteiskuntafilosofiaa on kuvattu virkkeellä: ”I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.” Eli en jaa PVL:n ajatuksia totalitaristisesta hallintomallista enkä halua mitään yhteisvaltiota Ruotsin kanssa. Mielummin rakentaisin muurin Tornionjokilaaksoon, jottei kalifaatiksi pikku hiljaa muuttuvasta Ruotsista valuisi jatkuvasti laittomia siirtolaisia Suomeen. Kannatan Suomeen kansallissosialistisen totalitarismin sijaan Sveitsin mallista suoran kansanvallan kehittämistä.

PVL:n radikaalin vastarinnan muodon katson välttämättömäksi, jos haluamme Suomen pelastaa globalistisilta voimilta. Suomen yhteiskunta on jo nyt joutunut globalististen voimien haltuun, kun kaikki puolueet PS:ää lukuunottamatta ovat globalistien johtamia. Suomen poliisilaitos on politisoitunut ajamaan monikulttuurista ja EU:n liittovaltioon luotsattavaa Suomea. Myös oikeuslaitos on tämän suvakistisen agendan mädättämä.

Kun Suomi on jo niin syvällä Neuvostoliiton (nyt Eurostoliiton) kaltaisessa totalitarismissa sanan- ja mielipiteen vainossaan, niin pelkällä hymistelyllä emme tästä selviä. Käsittelen Kattilavallankumouksen analyysin yhteydessä asiaa tarkemmin, mutta totean vain, että Kohti vapautta! -marssin näkyvimmät ryhmät PVL ja Soldiers of Odin tuovat Suomen kaduille sitä aitoa turvaavaa voimaa kantasuomalaisille, jota poliisi ei enää halua meille kansalaisille tarjota.

Kattilavallankumous

Kattilavallankumous kutsui Helsingin muissa isänmaallisissa tapahtumissa olleita kansallismielisiä soppatykissä keitetylle hernerokalle klo 21 Eduskuntatalolle. Tapahtumaa oli markkinoitu yhdeksänä perjantaina klo 14 etkoilla samassa paikassa. Kattilavallankumous oli ilmoitettu jatkuvan läpi yön ja seuraavan päivän iltaan klo 21:een. 24h mielenilmaus Suomen itsenäisyyden palauttamiseksi EU:sta eroamalla ja senkin jälkeen Suomen suvereniteetin vahvistamiseksi mm. kansainvälisestä keinottelupankkiirijärjestelmästä eroamiseksi.

Kattilavallankumouksen esikuva oli Islannissa vuonna 2008 tapahtunut kansannousu, joka johti hallituksen ja parlamentin eroon ja Islannin perustuslain uudistustyöhön. Myös Islannin talouden tuhonneet keinottelijapankkiirit tuomittiin rikoksistaan ja tämän mahdollistaneet poliitikot joutuivat vastuuseen maanpetturuudestaan.

Kohti vapautta! -marssin järjestäjätaho PVL huomioi myös Kattilavallankumouksen ja kehotti ihmisiä käymään sopalla. Myös Kattilavallankumous tuki Kohti vapautta! -marssia. Tässä tulee näkyviin radikaalin toiminnan ja Suomen yhteiskunnan perustuksia myöten uudistamisen tarve yhdistävänä tekijänä näiden kahden tapahtuman välillä, vaikka keinot muutoksen aikaansaamiseen ovatkin erilaisia. Sekä Kohti vapautta! että Kattilavallankumous kehottivat ihmisiä osallistumaan myös Soihtukulkueeseen. Soihtukulkue sitä vastoin ei mainostanut kahta muuta tapahtumaa, vaikka osallistujat olivat osittain samoja kaikissa kolmessa.

Poliittinen poliisi keskeyttää Kattilavallankumouksen

Laillisesti ilmoitettu ja kaksi kuukautta poliisin kanssa hyvässä yhteistyössä ja keskusteluyhteydessä etkojen kautta sujunut Kattilavallankumouksen läpi yön tapahtuma saikin 5.12. määräyksen poliisilta lopettaa 6.12. klo 22.30. Poliisilla ei ole oikeutta rajata ennelta mielenosoituksen kestoa, sillä mielenilmausten järjestäminen on perustuslaillinen oikeus jokaiselle Suomen kansalaiselle. Vain, jos mielenilmaus aiheuttaa järjestyshäiriöitä tai vaaraa osallistujille tai sivullisille, niin poliisi saa määrätä mielenosoituksen keskeytettäväksi. Tai jos mielenosoituksen puheet ovat selvästi laittomia.

Jokainen voi linkin live-tallenteestamme todeta, että Kattilavallankumous oli pienehkö ja erittäin rauhallinen tapahtuma. Yhtään suvaitsevaiston tekemää häirintää, puhumattakaan väkivaltavasemmiston uhasta ei Kattilavallankumous kohdannut yhdelläkään etkolla eikä myöskään Itsenäisyyspäivän iltana. Kuitenkin ainoa poliisin antama selitys mielenilmauksemme keskeyttämiselle oli se, että poliisi ei pysty takaamaan turvallisuutta alueella klo 22.30 jälkeen. Pääjärjestäjänä sanoin, että mitään uhkaa emme tunne ja yksi poliisipartiokin riittäisi meille aivan hyvin lähistöllä olevaksi. Tähän poliisi ei suostunut. Poliisin viralliset paperit keskeytyksestä ovat kuvina alla.

Video-tallenne Kattilavallankumouksesta:

Videon kohdassa 39 min eteenpäin tapahtuu mielenilmauksen keskeyttäminen mellakkapoliisin voimatoimin. Mellakkapoliisin yksikön lisäksi alueella laskettiin KUUSI tavallista poliisi-maijaa. Kuitenkin syynä keskeytykseen oli poliisin mukaan ’resurssipula’, jonka takia poliisi ei pystynyt turvaamaan tapahtumaamme. Selitys on selvä vale, kun resursseja purkuun oli yllin kyllin.

Keskeytyksen jälkipyykki

Teen valituksen ylikomisario Seppo Kujalasta, joka mielenosoituksemme keskeytyksen määräsi. Poliisilla ei vain yksinkertaisesti ole valtuuksia asettaa mielenosoituksille määräaikoja, ja poliisin velvoite mielenilmausten turvaamiseen on kirjattu erittäin selkeästi lakiin.

Lisäksi tilanteesta seurasi laiton vapaudenriisto. Videossa minut kannetaan väkisin poliisi-autoon ja kuskataan Töölön kisahallin putkaan. Kysyin syytä vapaudenriistolleni ja poliisien minulle määräämälle siirtymiskehotukselle Pikku Parlamentin puistosta. En saanut mitään vastausta kumpaankaan siitä syystä, ettei kummallekaan ollut MITÄÄN laillista perustetta. Mielenosoitusoikeus on kirjattu perustuslakiin ja vapaudenriistolle pitää aina pystyä osoittamaan vahvat perusteet.

Aamulla vapautuessani putkasta klo 8 minulle näytettiin nopeasti paperia, jossa mielestäni luki, että en ollut totellut poliisin siirtymiskäskyä ja riittävä seuraamus minulle siitä oli, että minut siirrettiin paikalta voimakeinoja käyttäen. Paperissa ei mielestäni sanottu mitään, että vapauteni riistettiin samassa yhteydessä 9.5 tunniksi. Kysyin, että tuleeko tästä sakko, mutta minulle vastattiin, ettei tule. Luulin, että saan kopion paperista itselleni, mutta sitä ei annettu.

Olen nyt ymmälläni, että myöntääkö poliisi ollenkaan, että minut suljettiin syyttömänä yöksi putkaan, vai onko virallinen totuus, että minut vain siirrettiin maijalla pois Eduskuntatalolta ja vapautettiin sitten? Kun mitään niskottelu ym. sakkoa minulle ei määrätty, niin silloinhan vapaudenriistollekaan putkaan laittamalla ei ollut mitään perusteita. Mielenilmauksen keskeyttämiseen en suostunut, koska poliisi ei voi rauhallista mielenilmausta voimakeinoin keskeyttää lain mukaan. Eli sekään ei missään nimessä oikeuta poliisia riistämään vapauttani.

Soitan varmaan Seppo Kujalalle ja kysyn, mikä on poliisin selitys tapahtumaketjulle. Ehkä he väittävät, ettei mua edes pistetty putkaan? Millä todistan, että tosiaan putkassa olin, jos poliisi valehtelee asiassa. Ainakaan mihinkään rikkeeseen en ole syyllistynyt, miksi putkaan laittamiseni olisi ollut perusteltua.

Perussuomalaisten asema skenessä

Kesäkuun puoluekokouksessa PS koki ilahduttavia johtajavaihdoksia, jotka sitten johtivatkin soinilaisten maanpettureiden luikkimiseen Sinisiin. Sen jälkeen Halla-aholaisten persujen asema skenessä onkin muuttunut PS:n valtavirraksi.

6.12. suhteen Soihtukulkuetta voikin luonnehtia Suomen Sisun kautta jo aivan perussuomalaiseksi tapahtumaksi. Varsinkin, kun Soihtukulkue on korostetun epäpoliittinen ja vain Suomen lippua ja sotiemme sankarivainajia kunnioittava tilaisuus. Mm. Laura Huhtasaari ottikin julkisesti kantaa, että Soihtukulkue on ’hieno kulkue’.

Nyt kuitenkin globalistinen valtaeliitti ja -media käyttävät Soihtukulkuetta lyömä-aseena PS:ää vastaan. Mm. PVL:n osallistuminen Soihtukulkueeseen nähdään suvaitsevaiston keskuudessa osoituksena PS:n ’natsimyönteisyydestä’. Tämähän on tietenkin täyttä roskaa aivan kuin saman valtamedian #Alpakkagaten täysi tukeminen. Soihtukulkue on KAIKKIEN isänmaallisten suomalaisten tunnukseton ja agendaton kulkue, joka kumpuaa rakkaudesta Suomeen. Silloin marssille saavat tulla kaikki, jotka Suomen lippua ja sotiemme sankarivainajia kunnioittavat.

Helsingin Sanomat mustamaalaa Laura Huhtasaarta

Samalla lailla, kun valtamedia sabotoi 612-soihtukulkuetta #Alpakkagateen mukaan menemällä ja haukkumalla valheellisesti Soihtukulkuetta ’äärioikeistolaiseksi’, Laura Huhtasaaren presidentinvaalikampanjaa pyritään sabotoimaan Helsingin Sanomissa täysin tuulesta temmatuilla vihjailuilla Lauran ’yhteyksistä äärioikeistoon’. Ikävä kyllä minutkin on mustamaalattu samassa HS:n roska-artikkelissa.

Hyvän journalistiikan ohjeissa sanotaan, että jos ihmisestä esitetään hyvin negatiivisia asioita julkaisussa, niin ko. ihmistä on kuultava SAMASSA artikkelissa ja hänelle on annettava oikeus puolustautua. Tätä HS ei tehnyt linkin artikkelissaan osaltani, en saanut minkäänlaista yhteydenottoa HS:ltä artikkelin valheellisten väitteiden kommentoimiseksi:

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005479106.html

HS maalaa minusta kuvaa PVL:n erityisenä kannattajana, mitä en ole koskaan ollut. Nyt, kun minua mustamaalaava artikkeli on julkaistu minua kuulematta, minulla olisi oikeus saman laajuiseen vastineeseen HS:ssä. Luovun kuitenkin oikeudestani, koska mielestäni tällainen räikeä poliittinen ajojahti PS:n presidenttiehdokasta kohtaan ei ansaitse yhtään enempää julkisuutta kuin mitä HS jo lähes rikollisen huonolla journalismillaan on aiheuttanut. On erittäin vaarallista, että HS ja koko muu valtamedia on näin piittaamaton Julkisen sanan neuvoston ohjeistuksille hyvästä journalismista.

Oikaisen kuitenkin pahimmat HS:n artikkelin asiavirheet tässä oman nettisivuni artikkelissa. Toivomukseni on, että HS ja muut vastaavat valhemediat jättävät minut rauhaan tästä eteenpäin eivätkä yritä sotkea minua omiin sairaisiin ajojahteihinsa suurehkon puolueen presidenttiehdokasta vastaan!

Korjaukseni ja täsmennykseni HS:n artikkeliin:

– Rajat Kiinni -liike oli aktiivinen protestoidessaan syksyllä 2015, kun sairas hallituksemme avasi rajat kymmenille tuhansille islamisteille. Liike oli täysin oikeutettu kansan raju vastalause hallitsematonta laittomien siirtolaisten maahantuloa vastaan. Lopulta silloisen sisäministeri Petteri Orpon järkyttävä epäonnistuminen tehtävässään johti suomalaisten naisten kurkkujen katkomiseen Turun kaduilla. Osoittaa HS:n toimittajan täydellistä ammattitaidottomuutta, että hän puhuu kaksi vuotta Rajat Kiinni -liikkeen aktiiviaikojen jälkeen syksyn 2017 Eduskuntatalon mielenilmauksista vielä Rajat Kiinni -nimellä.

– Harva pitää minua ’yhtenä maahanmuuttovastaisen liikkeen tunnetuimpana nimenä’

– Olen aiemmin tässä artikkelissa jo kirjoittanut, että tuen nimenomaan sanan- ja aatteenvapautta Suomessa ja siksi vastustan PVL:n lakkautusuhkaa. Kansallissosialistista totalitaristista yhteiskuntaa en kannata enkä mitään yhteisvaltiota Ruotsin kanssa, joka muuttuu pian muslimienemmistöiseksi maaksi. Olen jopa kansallismielisessä kentässä saanut moitteita aiemmin, kun ajoin toimintaa, jossa olisi maltillinen ja rankempi linja erikseen. Edustin itse maltillista linjaa ja toivoin PVL:n ja Soldiers of Odinien tyyppisten rankempien ryhmien toimivan omissa erillisissä tapahtumissaan. PS:n johdon vaihtumisen jälkeen maltillisempi skene on jo hyvin lähellä PS:n valtavirtaa ja varsinaiseen mielenosoitusliikkeeseen jäivät lähinnä rankemmat. Itse en PS:ään päässyt jäseneksi (en hakenut, mutta sellaista viestiä tuli, etten pääsisikään), joten jäin ’rankempaan’ skeneen Reformin ehdokkaana.

– Sauli Niinistö ON Suomen historia pahin maanpetturi ja asian voi kuka tahansa nopealla googlettamisella todeta. Niinistö on pettänyt maansa valehtelemalla Suomen kansalle EU-kansanäänestyksen suhteen, viemällä perustuslain vastaisesti meiltä oman rahan markan ja liittämällä Suomen eduskunnan täysin sivuuttaen Naton isäntämaasopimukseen.

– Tunnen Laura Huhtasaaren mm. artikkelissa mainitun Itsenäinen Suomi 2015 tapahtuman kautta, johon Huhtasaari osallistui porilaisen Petteri Evilammen pyynnöstä. Evilampi kuului järjestäjäporukkaamme 6.12.2015. Tapahtuma oli hyvin maltillinen ja natsistinen heilaus oli melko suvaitsevaisena tunnetun viihdetaiteilija Petri Kaivannon taideperformanssin erittäin huonosti harkittu osa. Kaivannon typerä pelleily leimasi muuten erinomaisen tapahtumamme, jossa puhui mm. eräs Suomeen kotoutunut huivia käyttävä musliminainen hallitsematonta maahantuloa vastaan.

– Laura Huhtasaaren puhe Paasikiven patsaan Suomi Maidan -tapahtumassa oli hänen sponttaani päätöksensä, kun Huhtasaari sattui työmatkallaan kulkemaan paikan ohi juuri, kun meillä oli mikrofoni-puheet menossa.

– Laura Huhtasaari jutteli omassa vaalitilaisuudessaan ihmisten kanssa, jotka ovat osallistuneet tänä syksynä Kattilavallankumous miekkareihin Eduskuntatalon edessä perjantaisin klo 14. Huhtasaari sanoi tietävänsä miekkarit ja myös minut (Panu Huuhtasen), joka miekkareita pidän. Terveiset tulivatkin sitten mikrofonin kautta seuraavassa miekkarissamme, mikä ei ollut tarkoitus. Kyseessä ei ollut Huhtasaaren virallinen tuenilmaus Kattilavallankumoukselle, vaan ihan small talkista lähtenyt juttu vaalitorilta. Naurettavaa, että HS tällaista sivuillaan julkaiseekaan.

– PVL ei ole enää Soihtukulkueen järjestäjätaho vaan heillä on oma Kohti vapautta! -marssinsa.

– En tue erityisesti PVL:ää muuta kuin siinä mielessä, että PVL:lläkin pitää olla oikeus olemassaoloon ja vapaa vahva suomalainen yhteiskuntamme kestää kyllä järjestön sisällään. Huhtasaaren syyllistäminen siitä, etten erityisesti vainoa PVL:ää ja vaadi liikkeen lakkauttamista kuten suvakkifasistinen HS haluaisi on naurettavuuden huippu.

– Summa summarum: Koko artikkeli perustuu ajatukseen, että Huhtasaari tuomitaan siitä, että hän tuntee jonkun, joka ei vihaa PVL:ää ja vaadi aatteellista vainoa Suomeen kuten HS tekee. Onko Huhtasaari jotenkin vastuussa minun ajatuksistani, vaikka olen kokonaan eri poliittisen viiteryhmänkin edustaja??? Olen siis Reformin ehdokas enkä edes ole hakenut PS:n jäsenyyttä koskaan.

– En ole Laura Huhtasaaren veli, eikä hän ole ajatusvartijani muutenkaan. Ajattelen juuri niinkuin haluan enkä kykene mitenkään ymmärtämään, miten HS minut  tuossa mitassa roskajournalismiinsa onnistui sotkemaan.

– Kootkaa itsenne siellä Hesarissa ja antakaa potkut tuon kirjoittaneelle poliittista vainoa suorittavalle toimittelijalle.

Skenen tila ja tulevaisuuden näkymät 6.12.2017 valossa

Soihtukulkue tulee kasvamaan edelleen ja varmaan jo ensi vuonna aiempien vuosien järjetön mustamaalaus ja väkivaltavasemmiston sabotaasit tapahtuman ympärillä loppuvat. Soihtukulkue on tavallisten isänmaallisten suomalaisten suuri voimannäyttö ja protesti maanpetturillista globalistista valtaeliittiämme kohtaan. Uskoisin, että jo vuoden päästä PS voi julkisesti osallistua upeaan tapahtumaan ja kannustaa koko Suomen kansaa mukaan.

Rankemman skenen toimintaa pitää kehittää paljon. Kattilavallankumouksen laiton kukistaminen poliittisen poliisin voimankäytöllä on erittäin huolestuttava merkki Suomen valtaeliitin sortumisesta suvakkifasistisiin käytänteisiin ja kohti poliisivaltiota. Radikaalimman kansallismielisen muutosvoiman (myös PVL:n) tukahduttaminen politisoituneen oikeuslaitoksenkin fasistisilla päätöksillä on osa EU:n pakkovaltaista liittovaltiokehitystä, joka on jo julkilausuttukin Ranskan ja Saksan tavoite.

EU:n liittovaltio voi syntyä ja pysyä pystyssä vain Neuvostoliitosta tutuilla keinoilla, eli totalitaristisella vallankäytöllä ja kansallismielisten aktivistien vainolla ja tuhoamisella. Olen itse ja monet muutkin skenen aktivisteista tehnyt lupauksen, että taistelen totalitaristista Eurostoliittoa vastaan niin kauan kuin elän. Emme lopeta, ennenkuin Suomi eroaa EU:sta ja on jälleen itsenäinen valtio, niinkuin aito perustuslakimme määrää.

Tällä hetkellä Suomen kansa ei ole vielä valmis suureen kansanliikkeeseen, jolla saisimme tarvittavat 100 000 ihmistä vaatimaan nopeaa Suomen eroa EU:sta riittävän ponnekkaasti. Silloin kansan olisi oltava valmis uhmaamaan politisoitunutta poliisia Eduskuntatalolla ja kieltäytymään keskeyttämästä protestia, kunnes globalistinen hallinto Suomessa vaihdetaan Suomen itsenäisyyttä vaalivaan.

Nyt Kattilavallankumous oli helppo kukistaa voimakeinoin, kun emme saaneet Soihtukulkueen maltillisempaa väkeä yhtymään protestiimme. Myöskään Kohti vapautta! -marssi ei klo 21 enää tullut Eduskuntatalolle. Jos Eduskuntatalolla olisi ollut vaikka 1000 ihmistä, niin poliittisella poliisilla ei olisi riittänyt resurssit mielenosoituksen laittomaan hajottamiseen.

Poliittisen poliisin nyt lähdettyä tälle tielle, että perustuslaillinen oikeutemme mielenosoittamiseen ei Suomessa enää ole voimassa, niin mielenosoitusliike on hampaaton. Milloin tahansa poliisi voidaan komentaa käyttämään voimakeinoja rauhanomaisiin mielenosoittajiin, joten mielenosoitukset on suunniteltava eri tavalla. Aitoon vaikuttavuuteen pääsemme vasta, kun mielenosoituksista saadaan niin suuria, että poliisin voimankäyttö käy vähintäänkin erittäin kalliiksi tarvittavien massiivisten resurssien vuoksi.

PVL:n ja Soldiers of Odinien kaltaisten katuturvallisuutta lisäävien organisaatioiden rooli korostuu, kun joudumme itse turvaamaan mielenosoituksemme. Poliisihan sanoi, ettei se aio turvata Kattilavallankumousta, vaikka laki yksiselitteisesti poliisin näin velvoittaa tekemään. Meneillään on kaikkien rankemman skenen toimijoiden vaino ja oikeusturvaa romuttava tuhoamiskampanja, johon vastaaminen vaatii radikaalimpaa otetta myös mielenosoitusliikkeeltä.

Oleellista olisi myös saada PS ja puoluetta lähellä olevat Suomen Sisu ja Soihtukulkueen organisaatio ymmärtämään, että jos he antavat meidän rankemman skenen toimijoiden tuhoutua, niin suvakkifasistit tuhoavat seuraavaksi PS:n ja maltillisemmat toimijat. Laura Huhtasaaren vaino mm. Helsingin Sanomissa, jota käsittelin aiemmin artikkelissani, osoittaa hyvin, että EU:n liittovaltiota voimakeinoin ajava valtaeliittimme ei tosiaankaan aio sallia kansallismielistä puoluetta Suomessa. Ilman maltilliseman skenen suurempia ihmismääriä mielenosoitukset on helppo kukistaa voimakeinoin.

Reformi poliittisena muutosvoimana

Valitsijayhdistysten yhteislista Reformi tulee olemaan rankemman skenen poliittinen siipi. Olen itsekin Reformin ehdokas ja meillä on jo monia hyviä radikaaleja ehdokkaita aina Ilja Janitskinista ja Mika Rannasta lähtien mukana. Tulemme saamaan hyvän menestyksen tulevissa vaaleissa ja sitä kautta saamme taisteluumme poliittistakin voimaa.

Tulen itse nyt keskittymään Helsingin ja Uudenmaan vaalipiirien Reformin ehdokkaiden järjestäytymiseen myös mielenosoitusorganisaatioksi pääkaupunkiseudulla. Ehdotan organisaatiomallia, jossa vain ehdokkaiksi alkavilla on päätäntävaltaa. Vasta sadan ihmisen valitsijayhdistyksen koonneet pääsevät täysivaltaisiksi päättäviksi jäseniksi organisaatiossa. Valitsijayhdistysten keräämisen ajan päätäntävalta lisääntyisi sitä mukaan, kun listalle saa ihmisiä. Vaikka ääni / 10 valitsijayhdistyksen jäsentä. Tällöin eniten päätäntävaltaa on ehdokkaistamme pätevimmillä ja eniten kansan tukea nauttivilla ihmisillä.

Ehdokkaiden olisi hyvä esittää valitsijayhdistyksensä nimilistaa toisilleen, jotta voimme varmistaa, että listalla olijat ovat oikeasti kansallismielisiä. Näin voimme estää myyrien pääsyn organisaatioomme, jos valitsijayhdistyksen ihmiset paljastuvatkin suvakeiksi tai keksityiksi ihmisiksi.

Pelastamme Suomen sinnikkäällä ja lannistumattomalla taistelutahdollamme niinkuin Suomen sotilaat talvi- ja jatkosodassa tekivät.

Voittoon saakka, patriootit!

Vihdissä 10.12.2017

Panu Huuhtanen
Reformin ehdokas