Reformi PK-seutu on ’kaikki yhdessä’ toimintaa

Olemme monet reformilaiset toimineet 2,5 vuotta hyvin aktiivisesti varsinkin Helsingin mielenosoituskentässä. Niinpä Reforminkin vaalityössä on tärkeää hyödyntää tätä osaamistamme. Mielenilmaukset saavat usein hyvin huomiota valtamediassakin, joten saamme uudenlaiselle tavallemme tehdä politiikkaa valitsijayhdistysten kautta näkyvyyttä.

Valitsijayhdistysten yhteislista on hyvin ’suvaitsevainen’ (ei merkityksessä suvakkimainen:) tapa tehdä politiikkaa. Muuta yhdistävää tekijää ehdokkailla ei ole kuin sananvapauden vaaliminen (merkityksessä poliittisesta korrektiudesta kieltäytyminen) ja Suomen itsenäisyyden ja suomalaisten edun asettamiseen etusijalle kaikessa. Tällöin ehdokkaiksi tulee todella erilaisia ihmisiä hyvin erilaisilla poliittisilla painotuksilla.

Kansallismieliset ovat olleet erittäin riitaisia jo vuosikymmeniä. ’Skene’ (merkityksessä koko kansallismielinen kenttä) on pirstaloitunut kymmeniin pikku porukoihin. Tähän ovat vaikuttaneet myös globalistien myyrät, jotka hajottavat liikettämme tahallaankin.

Itse ainakin Reformin ehdokkaana teen yhteistyötä kaikkien PK-seudulla vaikuttavien kansallismielisten kanssa, jotka noudattavat ’kaikki yhdessä’-henkeä. Nyt meillä onkin hyvä tilanne, kun Kattilavallankumous-miekkarisarjassa muodostunut organisaatio saa lisävoimaa Maidan-jääkäreistä, jotka hiljakkoin irrottautuivat Suomen Kansa Ensin (SKE) -puoluehankkeesta.

Soitin eilen Maidan-jääkäreiden youtube-liveen ja analysoin tilannetta lähetyksessä (linkki):
https://youtu.be/Hn8lmXhz1lE?t=30m29s

Oma vaalikampanjani tulee olemaan melko radikaali mm. maahantulokriittisyyden osalta. Tällöin vaalityöhön kohdistuu väkivaltavasemmiston uhkaa ja on tärkeää, että miekkariorganisaatio on vahva myös suojaamisen osalta. Tässä Maidan-jääkärit ovat mainio apu ja myös Stadin Kansalaispartio on yhteistyötä Reformin kanssa luvannut tehdä.  Kiitos molemmille organisaatioille tästä avustanne 🙂

Surullista, että Suomessa pitää poliittisessa työssä tuntea pelkoa, mutta juuri yhteiskunnan turvallisuuden palauttaminen onkin oman politiikkani ytimessä, jotta mm. Antifan tai maahanmuuttajaryhmien väkivallan uhka voidaan poistaa yhteiskunnastamme.

Alan nyt kerätä nimiä kannattajayhdistyksiini (100 ihnmistä). Olen ajatellut osallistua sekä maakuntavaaleihin (maakuntavaalit mahdollisesti lokakuussa 2018) että Eduskuntavaaleihin 2019 (vaalipäivä sunnuntai 14.4.2019). Molempiin pitää kerätä omat valitsijayhdistykset, joten ihmiset jotuvat täyttämään kaksi paperia, mutta samat ihmiset käyvät molempiin valitsijayhdistyksiin. Vain yhden ihmisen valitsijayhdistykseen voi kuulua per vaali.

Reformi-nimellä emme ilmeisesti maakuntavaaliin lähde, vaan keksimme sille listalle uuden nimen, vaikka Itsenäisyys takas!, niinkuin mulla oli kuntavaalissa 🙂 Reformi keskittyy nimenomaan eduskuntavaaleihin 2019.

Olen ensimmäisen kerran valitsijayhdistyksen papereideni kanssa tavattavissa huomenna to 11.1. klo 12 aikaan Helsingin Oikeustalolla (Porkkalankatu 13). Oikeustalolla puidaan Suomi-Maidanin asioita, joten kokoonnumme aktivistien kanssa sinne tuen ilmauksena.

Tervetuloa juttelemaan!

One Reply to “Reformi PK-seutu on ’kaikki yhdessä’ toimintaa”

  1. Kaikki kansallismieliset..yhtykää. Nyt joukkovoima hupenee kuppikuntiin,ja suvakki on tyytyväinen.

Comments are closed.