Täydellinen #LauraI -somemyrsky su 21.1. iltapäivä ja ilta!

#LauraI -kampanja haastaa KAIKKI Laura Huhtasaarta äänestäneet/äänestävät mukaan somemyrskyyn.

Sunnuntai iltapäivä ja ilta ovat mm. facebookissa aivan ylivoimaisesti vilkkainta aikaa. Eli silloin on myös suurin mahdollinen yleisö kaikilla some-alustoilla (fb, twitter, youtube, vk, ig…), joille pitää näyttää, kuka on voittamassa presidentinvaalit vuonna 2018! Eli Laura 🙂

Täydellisen somemyrskyn resepti on yksinkertainen: Hae eri alustoilta #LauraI (viimeinen merkki iso i niinkuin ILMIÖ) aihetunnisteella itseäsi eniten miellyttäviä Lauraa koskevia postauksia. Jaa niitä eteenpäin omalla profiilillasi ja eri ryhmissä PALJON. Liitä postauksiin #LauraI tunnus, ellei niissä ole, niin muutkin löytävät postauksesi.

Postatkaa kaikki kymmeniä eri postauksia eri alustoille. Tehdään kovempi pulssi kuin Suomen somessa on nähtykään!

Isännöin kisastudiota youtubessa sunnuntaina 21.1. klo 17 …tietty klo 🙂 alkaen, johon saa osallistua joko Google Hangoutsin kautta videoyhteydellä tai soittamalla numeroon 050 593 4038.

Jutellaan syistä äänestää Lauraa ja tehdään #LauraI -myrskyn seurantaa somessa. Analysoidaan myös pelikirjaa, jolla eliitti yrittää Lauran voiton estää. Nythän eliitti yrittää nostaa Väyrysen toiselle kierrokselle Lauran ohi, koska Väyrynenhän on tunnettu takinkääntäjä.

ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET SOININ PETOKSEN JÄLKEEN MENKÖ VÄYRYSEN VALE-KANSALLISMIELISYYSANSAAN!

#LauraI -kisakatsomo ja fani-skriimi 2 löytyy osoitteesta:

https://www.youtube.com/watch?v=SVfaWaeTCq4