Punk in Finland -nettisivusto laajempaan poliisitutkintaan!

 

     Kuvakaappaus Jari ’Laku’ Laineen Panu Huuhtaseen kohdistamasta väkivaltauhkauksesta

 

Kansallismielisessä  kentässä on huomattu hyvää kehitystä poliisin suhtautumisessa väkivaltavasemmiston toimintaan. Aiemmin poliisi oli hyvin haluton puuttumaan jatkuviin isänmaallisiin kohdistuviin väkivaltauhkauksiin, joita mm. äärivasemmiston Punk in Finlandilla (aka Piffi) esiintyy. Nyt tilanne on yhteiskunnan muutenkin muuttuessa parantunut ja poliisi ilmeisesti suunnittelee laajempaa puuttumista väkivaltavasemmiston nettivihaan.

Tämän artikkelin tarkoituksena on esitellä itseeni kohdistunut vainoaminen ja väkivallalla uhkailu Punk in Finland -nettisivustolla (uhkailuhan on sivustolla jatkuvaa). Nostan esille myös Piffin ylläpitäjien vastuun väkivaltauhkauksista ja kunniaamme törkeästi loukkaavista sisällöistä. Ylläpitäjien vastuuseen saattaminen pitäisi olla helppoa, koska syytetäänhän Ilja Janitskiniakin nyt oikeudessa sisällöistä, joita MV-lehden keskusteluosioon olivat ihan muut ihmiset kirjoitelleet.

Piffin ylläpitäjiähän ovat Juan Meneses ja hänen vaimonsa Ennamaria Meneses. Huolestuttavaa kyllä, mutta Ennamaria on töissä HUS:ssa. Onneksi syyttäjäviraston dokumentista ilmenee, että HUS:kin on ilmeisesti jo tietoinen Ennamarian kyseenalaisesta toiminnasta väkivaltasivusto Piffillä ja häntä on asiassa kuultu työpaikallaan. Menesekset esitellään tässä MV-lehden artikkelissa:

https://mvlehti.net/2018/02/23/esittelemme-jalleen-yhden-punk-in-finlandin-yllapitajan-ennamaria-meneses/

Tuon tässä artikkelissa esille varsinkin Ennamaria Meneseksen toiminnan. Paitsi että hän sallii ylläpitämällään keskustelualustalla minuun kohdistuvan jatkuvan herjaavan materiaalin ja jopa väkivaltauhkaukset, niin hän on myös kehdannut tehdä minusta perättömän ilmiannon poliisille! Sain syyttäjältä hiljakkoin syyttämättäjättämispäätöksen asiassa.

Ennamaria Meneses oli syyttänyt minua kunnianloukkauksesta kaiken sen kunniaani loukkaavan ja fyysistä turvallisuuttanikin uhkaavan toiminnan jälkeen, mitä Punk in Finlandilla harrastetaan! Varsinainen syy hänen rikosilmoitukseensa oli, että olin kehottanut isänmaallisen liikkeen aktiivisia toimijoita tarkistamaan Ennamarian työpaikalla HUS:lla olevat potilasrekisterinsä. Kun Ennamaria nettifoorumillaan sallii minua vakavasti vahingoittamaan pyrkivän kiihotuksen niin oli oletettavaa, että hän pyrkisi löytämään isänmaallisista aktiiveista arkaluontoista tietoa myös potilasrekistereitä laittomasti urkkimalla.

En kuitenkaan koskaan väittänyt enkä väitä nytkään, että Ennamaria Meneses olisi oikeasti potilasrekistereitä urkkinut, kehotin vain kaikkia tarkistamaan rekisteritietonsa HUS:ssa. Niinpä syyttäjäkin katsoi, ettei aihetta asian viemiseen eteenpäin ole. Kuvissa Helsingin syyttäjäviraston päätös asiasta:

Koska tiedän, että Punk in Finland -nettisivustoa vastaan on muitakin kunnianloukkaus ja väkivaltauhkaus rikosilmoituksia nousemassa tai jo jätetty, niin olen itsekin valmis kanteen sivustoa vastaan nostamaan mm. tässä artikkelissa esitettyjen faktojen pohjalta.

Itseäni uhkaillut nimimerkki Laku on tunnustanut olevansa Jari Laine. Lainehan on tuomittu väkivaltarikollinen, joka pahoinpiteli raa’asti uhrin, jonka kädet olivat nippusiteillä yhdessä. Tapauksesta kerrotaan tässä artikkelissa:

https://mvlehti.net/2018/06/08/anarkisti-jari-laine-tuomittiin-pahoinpitelysta-ehdolliseen-vankeuteen/

Vaikka Piffin ylläpito tietää Laineen väkivaltarikoshistorian, niin Laineen annetaan Piffillä uhkailla lukuisia isämaallisia aktiiveja päivästä toiseen. Ylläpitäjät Menesekset eivät edes pyri poistamaan laittomia sisältöjä sivultaan. Kunnianloukkauksia ja väkivaltauhkailuja kertyy päivittäin lukuisia.

Jari Laine ei edes kiistä uhkailujaan, niinkuin tästä hänen kanssaan käymässäni Twitter-keskustelusta ilmenee:

 

Tuon ihan henkilötasolle identifioituvan rikosepäilyn (laiton uhkaus) tutkimisen lisäksi vaadin poliisia tutustumaan laajemmin kahden seuraavan linkin sisältöön myös minua koskevassa kirjoittelussa. Vaadin tutkittavan, täyttyvätkö seuraavien rikosnimikkeiden kriteerit Punk in Finland -sivuston toiminnassa laajemminkin: Kiihottaminen kansanryhmää (isänmaalliset suomalaiset) vastaan, kunnianloukkaus, yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen, laiton uhkaus ja vainoaminen.

Kehotan poliisia ja syyttäjää kopioimaan kahden alla olevan nettifooumin linkin sisällön kokonaan, jotta voidaan avioida Punk in Finland -nettisivuston kokonaisvaikutus tietyn kansanosan solvaamisessa ja vihan lietsonnassa heitä kohtaan:

Tämä on vanhempi 2584 sivuinen nettifoorumi, jossa  Rajat kiinni! – mielenosoitusten seurantatopic OSA 3:

https://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=31&t=511318

Uudemmat loukkaukset ovat täällä 471 sivua sisältävässä ketjussa nimellä Rajat kiinni! – mielenosoitusten seurantatopic:

https://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=60&t=551525

Kävin läpi yhden viikonlopun materiaalia itseni osalta 26.-28.10., josta otin kuvakaappauksia esimerkeiksi. Piffin toiminta minun mustamaalaamisekseni on jatkunut jo vuosia, joten koen tilanteen jo vainoamisena.

Viimeaikaisisissa oikeusprosesseissa (PVL, MV-lehti) on käytetty ’hyvän tavan vastaisuutta’ kieltoperusteena ja Piffin osalta tämä on ilmeistä!

Kuva 1: Pilkkaamista joidenkin työttömyydestä ja usein pilkkaaminen kohdistuu väitettyihin seksitapoihin.

 

Kuva 2: Pilkkaavia väitteitä mm. mielenterveyden epäilyä ja jälleen seksuaalisuuteen liittyvää herjaamista. Usein kohdallani pilkka kohdistuu asumismuotooni, kun asun yhteisomistuksessa olevassa talossa 80-vuotiaan isäni kanssa. Isääni kohdistuvan pilkan koen erityisen kuomittavana. Kellari-väitteessä luullaan, että asun vain talon kellarissa, mikä on vale.

 

Kuva 3: Piffi on myös voimakasta maalittamista ja kehotuksia foorumin jäsenille kiusata uhreja heidän some-kanavillaan. Tässä maalittaminen kohdistuu Twitter-tiliini.

 

Kuva 4: Tässä kuvassa korostuu loukkaava nimittely. Ankeuttaja-Panu on väännetty vielä Pankeuttaja-Anuksi.

 

Kuva 5: Piffin toimintaan olisi sikälikin poliisin ja syyttäjän tärkeä puuttua, kun toiminta tuntuu muuttuvan koko ajan oganisoidummaksi ja törkeämmäksi. Nyt herjaamista puetaan jo lehden muotoon!

 

Kuva 6: Tässä ilmenee uhkaava sävy, jossa minun ei toivota osallistuvan Helsingin Yliopiston tilaisuuteen, jossa keskustellaan raportista, jossa on tutkittu varsin paljon minun poliittista toimintaani.

 

Nuo kuvanäytteet olivat siis vain parin päivän aikana kertyneitä eivätkä edes pahimmasta päästä. Moni muukin isänmaallinen aktivisti on nyt jättänyt rikosilmoituksen Piffistä ja toivon, että poliisi käsittelee kaikki tapaukset yhdessä. Vaadin Meneseksen pariskuntaa myös vastuuseen Piffin sisällöistä.

Vaadin myös Punk in Finland -nettisivuston välitöntä sulkemista, jotta minua herjaava materiaali ei ole enää yleisön nähtävillä.

On järkyttävää, että Punk in Finlandin kaltaisen vihasivuston annetaan jatkaa toimintaansa eivätkä edes ylläpitäjät Meneseksen pariskunta joudu vastuuseen sivustonsa kunnianloukkauksista ja väkivaltauhkauksista. Pidän myös edesvastuuttomana, että tällaisen avoimesti rikoksiin yllyttävän sivuston ylläpitäjänä voi toimia henkilö, joka on ilmeisen vastuullisessa työssä HUS:ssa!

Toivotaan, että poliisi nyt vihdoinkin puuttuu väkivaltavasemmiston nettivihaan laajasti. Olen itse valmis kaikin tavoin poliisia tässä hankkeessa auttamaan.

Panu Huuhtanen, Reformi-liikkeen eduskuntavaaliehdokas

One Reply to “Punk in Finland -nettisivusto laajempaan poliisitutkintaan!”

  1. Nyt kun PiF törkysolvaajan ”Isä Ted”in henkilöllisyyskin on MV toimesta julkaistu, kannattasi kaikkien hänen solvaamiensa haastaa Isä Ted eli M.M oikeuteen, tyyppihän on osasta väittänyt aivan paikkansapitämättömiä törkeyksiä.

Comments are closed.