Rikosilmoitus Suldaan Said Ahmedista ja Sunniva Drakesta

Suldaan Said Ahmed

Vaadin poliisia tutkimaan, syyllistyikö Vasemmistoliiton Helsingin kaupunginvaltuutettu ja puoluevaltuuston 1. varapuheenjohtaja Suldaan Said Ahmed rikokseen, kun kutsui minua ja Eero Tillasta rasisteiksi Ilmastomarssi-nimisessä yleisessä kokouksessa. Lisäksi hän uhkaavaan sävyyn käski meitä ’painumaan helvettiin Ilmastomarssilta’. Koen kunniaani loukatun ja Tillanenkin vaatii asiaa tutkittavaksi omalta osaltaan.

Herjaaminen tapahtui vieläpä suorassa lähetyksessä, kun kysyimme Said Ahmedilta haastattelulausuntoa livestream-lähetyksiimme.

Itse tein live-lähetystä Peiscopeen (1200 katsomiskertaa):
https://www.pscp.tv/HuuhtanenPanu/1jMJgEkYjbbKL

Tillanen VK-liveä (970 katsojakertaa): https://vk.com/id362877502?z=video362877502_456239562

Näin ollen kunnianloukkaus voidaan katsoa tehdyksi joukkotiedotusvälinettä käyttäen sen lisäksi, että monet tapahtumaan osallistuneet kuulivat loukkaavat sanat.

Koostin myöhemmin rikosilmoitusta varten varsinaisista kunniaani loukkaavista kohdista ko. videotallenteista lyhyen videon, jossa molemmat kunnianloukkauksina kokemani asiat tapahtuvat:

https://www.bitchute.com/video/PPXIEd3X8Fvh/

Pyydän poliisia ottamaan tutkinnassaan huomioon, että Said Ahmed on syyllistynyt jo 4.7.2016 alkaen toistuvasti herjaamiseeni. Linkin ja kuvan Kansan Uutisten artikkelin jälkeen Suldaan tuli nimenomaan minulle tuomaan ruusujaan, jolloin hän leimasi minut rasistiksi. Huom: Jutun lopusta ilmenee, että alunperin Kansan Uutiset julkaisi jutun muodossa: ’…vastaa ruusuilla rasisteille.’

Suldaan Said Ahmed vastaa ruusuilla rasismiin

Siksikin poliisin olisi tärkeää suhtautua rasistiksi hejaamiseen vakavasti, koska juuri Vasemmistoliitto on vaatinut rasismia rikoslakiin. Sikäli Vasemmistoliiton johtoon kuuluvan sanomana tuo viittaa, että olen Said Ahmedin mielestä rikollinen.

Puolueen johtoon kuuluvana Said Ahmed lietsoo myös kannattajiensa joukossa vihaa isänmaallisia suomalaisia kohtaan. Tämä ilmenee myös toisessa rikosilmoituksessa Sunniva Drakesta, jossa kansanjoukotkin yhtyivät herjaamiseeni ilmastomarssilla.

On erittäin vaarallista, jos poliisi jatkuvasti sallii vihanlietsonnan isänmaallisia suomalaisia kohtaan. Olemme kohdanneet myös fyysistä väkivaltaa, kun herjaaminen leimaa meitä tarpeeksi ja jotkut kokevat väkivallankin oikeutetuksi meitä kohtaan.

 

Sunniva Drake

Vaadin poliisia tutkimaan, syyllistyikö Sunniva Drake rikokseen yhtyessään Ilmastomarssin huutokuoroon ’rasistit vittuun’ -huutelulla. Koen kunniaani loukatun tilanteessa.

Tilanne välittyi periscope-livevideollani laajalle katsojakunnalle, joten katson kunnianloukkauksen tehdyn joukkotiedotusvälinettä käyttäen. Drake oli tietoinen, että kuvaan tapahtumassa, koska olin juuri ennen huutelutilannetta haastatellut häntä lähetykseen:

https://www.bitchute.com/video/PPXIEd3X8Fvh/

Arvioni mukaan ’rasistit vittuun’-huutelua johti videossa rumpua hakkaava nainen. Vaadin poliisia selvittämään esitutkinnassa hänenkin henkilöllisyytensä. Sama nainen johti minua herjaavaa huutelua jo aiemmin, enkä silloin huomannut Drakea tilanteessa. Drake ilmeisesti yhtyi rumpunaisen huudatukseen, mutta se ei mielestäni vähennä Draken teon moitittavuutta.

Kuvassa kohta Aleksanterinkadulla, jossa rumpunaisen ryhmä ensimmäisen kerran aloitti herjaavan huutelun:

 

Kuvakaappaus jätetystä rikosilmoituksesta tapausnumeroineen:

 

Panu Huuhtanen, Reformin eduskuntavaaliehdokas