Materiaalia vastakanteeseen Jessikka Arosta

Jessikka Aroa ja muita Nato-johtoiseen hybridioperaatioon Suomen isänmaallisia vastaan osallistuneita tullaan käsittelemään vielä oikeudessa lähivuosina. Arohan tuhosi valheellisilla väitteillään Ilja Janitskin liiketoiminnan ja aiheutti Janitskinille yli vuoden vankeustuomion.

Kerään tähän artikkeliin materiaalia, jota prosesseissa voimme hyödyntää.

Olen asianosainen ainakin tässä atikkelissa esitettyjen asioiden osalta, koska olin Suomi Ensin -liikkeessä mukana ja alussa johtajistossakin.

Tämän artikkelin lähteenä on Jessikka Aron puheenvuoro tapahtumassa, jonka nimi on pitkä:

On 30 April-1 May 2018, LEPL Information Center on NATO and EU, in cooperation with the Ministry of Foreign Affairs and with the support of NATO Public Diplomacy Division ,the NATO Liaison Office in Georgia and the Embassy of Bulgaria in Georgia organizes NATO-Georgia Public Diplomacy Forum for the 3rd time in Tbilisi.

Youtube-tallenne tapahtumasta löytyy täältä:
https://www.youtube.com/watch?v=0y-r7Qoelto&t=2h50m30s

Itseäni koskeva Aron Nato-konferenssissa maksettuna puhujana esittämä valheellinen väite liittyy tähän ruutukaappaukseen ilmeisesti Aron tilaisuudessa esittämään luentokalvoon:

Luentokalvo sisältää monenlaista valheellista informaatiota, joista räikein on väite Suomi Ensin -liikkeen uusnatsismista. Aro myös valehtelee tapahtumiemme olleen väkivaltaisia.

Kalvossa esitetään myös Suomi Ensin -liikkeen suora linkittyminen varsinaiseen luennon aiheeseen, eli Venäjä-johtoiseen informaatio-operaatioon Suomea vastaan. Tällainen on suora syytös Suomen turvallisuutta horjuttavasta toiminnasta.

Tämä linkitys liittyy edelliseen luentokalvoon, jossa esitetään Ilja Janitskinin MV-lehden kuvakaappauksia:

Suomennettuna Aro sanoo tämän kalvon kohdalla, että Venäjän hybridivaikuttajat käyttävät proxyja, eli välityspalvelimia infomaatiosodassaan. Että Venäjä näennäisesti käyttää suomalaisia sisällönlähteitä (tässä tapauksessa MV, koska kuvat ovat sieltä), mutta että (tässä tapauksessa MV) menee Venäjän salaisen palvelun koulutukseen Itä-Ukrainaan (???!!!) ja hyökkää sitä kautta mm. Suomen poliisin kimppuun! (Englanniksi saman voi kuulla videolta)

Tämä Aron valheellinen narratiivi on hyvin vaarallinen Suomen isänmaallisessa liikkeessä toimiville, kuten Ilja Janitskinin saama pitkä vankeustuomio osoittaa. Sekä MV-lehden että Suomi Ensin-liikkeen väitetään olevan SUORAAN Venäjän informaatiosodan etäpesäkkeitä Suomessa.

Toiset Natoa lähellä olevat suomalaiset hybridivaikuttajat kuten Janne Rysky Riiheläinen ovat esittäneet lisäksi suoria valheellisia väitteitä MV:n ja Ilja Janitskinin rahoituksesta Venäjältä. Nämä väitteet on jo Janitskinin oikeudenkäynnin aikana kumottu, joten mm. Riiheläisen osalta näyttö oikeudessa tulee olemaan selkeä.

Aron osalta väitteet ovat raskauttavia, kun hän esittää MV:n ja Suomi Ensin -liikkeen olevan suoraan Venäjän hybiditoimintaa. Aiheesta ollaan valmistelemassa kirjaakin, joka pyrkii kumoamaan Aron valheellisen Nato-propagandan ja Suomen isänmaallisten toimijoiden leimaamisen Putin-trolleiksi. MV-lehden tai Janitskinin osalta oikeudenkäynnissä ei ole pystytty osoittamaan MITÄÄN Venäjä-yhteyksiä.

Kunhan kaikki aineistomme on kasassa, niin on aika käydä asiasta oikeutta. Myös Aron masinoima Janitskinin oikeudenkäyntikin jatkuu vielä hovissa ja tuo lisäinformaatiota Aron toiminnasta Naton operaatiossa.

Minulle voi lähettää aineistoa koskien artikkelissa esitettyä Naton hybridivaikuttamista Suomessa.

Panu Huuhtanen