Isänmaallisten aktivismipäivä Helsingissä PE 25.1.

Tuleva pe 25.1. on hyvin mielenkiintoinen isänmaallisille aktivisteille.

Ensin Helsingin Oikeustalolla on Junes Lokan oikeudenkäynti PE klo 11.30 eteenpäin, jolloin Junes on eurovaaliehdokkaana tavattavissa. Varsinainen istunto alkaa klo 12.30. Tapauksessa käy hyvin ilmi Helsingin poliisin mielivalta isänmaallisia aktiiveja kohtaan. Junes pidätettiin ilman syytä Helsingin keskustassa ja pidettiin KOLME VUOROKAUTTA poliisin huostassa. Informaatiota kuvassa ja facebookin tapahtumasivulla: https://www.facebook.com/events/557420714725079/

 

Oikeustalon jälkeen toivottavasti mahdollisimman moni jatkaa aktivismiaan vielä KLO 15 alkavassa YLE ALAS, KANSA YLÖS! -mielenosoituksessa Helsingin Pasilassa Ylen pääkonttorin edessä (Uutiskatu 5). Tapahtuma on #keltaliivit:n järjestämä ja tapahtumasivulla https://www.facebook.com/events/492019424656400/ kerrotaan:

”Tervetuloa perjantaina 25.1.2019 klo 15-18 Helsingin Pasilaan istuttamaan demokratiaa Yleen!!

Huom! Tällä kertaa meillä on paikalla sellainen äänentoisto, että kaikki varmasti kuulevat tervehdyksemme Ylelle. Mukavaa päästä kerrankin antamaan haastatteluja Ylellä suoraan lähetykseen – anna sinäkin omasi!

Alla tarkempia tietoja ”YLE alas, kansa ylös!” kapinaliikkeestä.

***

”YLE alas, kansa ylös!” on kansannousu demokratian puolesta. Meidän on yhdessä vaadittava isoa muutosta Ylen hallinnossa ja luotava samalla keltaliiviliikkeen ulospäin näkyvä hermokeskus keskeiselle paikalle vauhdittamaan hyvää vallankumousta.

Menemme suoraan sinne, missä nykysysteemin propagandaosasto pyörittää meille yötä päivää samaa levyään suomalaisen kaverisosiaalikapitalismin ja almutalouden ihanuudesta – keltaliivit päälle suomalaiset, meidän on näytettävä voimamme Ylelle!

ME VAADIMME

Ylen hallintoneuvosto on sen ylin päättävä elin. Se koostuu nykyisin pelkästään kansanedustajista. Eduskunnan ulkopuolisten puolueiden äänestäjien ja vaaleissa äänestämättömien osuus on kuitenkin peräti 30-50 % suomalaisista. Vaadimme näille toimijoille osuutta päätöksentekoon siten, että Ylen hallintoneuvoston 21 paikasta vastaava osa menisi jatkossa heille.

Luonnollisesti myös Ylen nykyisessä lähes nukkehallituksessa ja toimivassa johdossa olisi jatkossa oltava eduskuntapuolueista riippumattomia ihmisiä. Ylen yhteiskunnallisten ohjelmien sisältö ja tekotapa on saatava aidosti puolueettomaksi.

Ylestä on tultava kaikkien suomalaisten yleisradioyhtiö, eikä vain eduskuntapuolueiden yleisradioyhtiö, mitä se on nykyisin. Kyse on demokratiamme toimivuudesta. Oikeasti puolueeton tiedonvälitys ei voi tapahtua vain vallassaolevien ehdoilla – muutenhan kyse on silkasta nykysysteemin ylläpitopropagandasta!

Asiamme vauhdittamiseksi on jätetty samanniminen kansalaisaloite yleisradiolain muuttamiseksi: ”YLE alas, kansa ylös!” Se on allekirjoitettavissa alkaen 9.1.2018 – käyhän allekirjoittamassa! Aloite täällä: www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3708

KOKOONTUMISET HELSINGISSÄ

Pasillassa jatkossa perjantaisin 15-18 noin parin viikon välein pitkin vuotta 2019 (ensimmäinen kerta oli 9.1.2019) ja lauantaisin klo 13-16 Narinkkatorilla / eduskuntatalolla Helsingissä (eka kerta oli 12.1.2019).

Huom! Ilmoitetaan aina vain tapahtuma kerrallaan järjestysnumerolla, koska Facebook ilmoittaa toistuvat tapahtumat aloituspäivän mukaan erehdyttävästi eikä myöskään salli useampaa tapahtumapaikkaa yhteen ilmoitukseen.

Striimaamme ja sometamme ihmisille eri puolille Suomea. Tiedotamme myös muuta mediaa siitä, mitä olemme tekemässä ja mitä vaadimme. Vieressä on sopivasti myös MTV:n studiot. Tietenkin tarkoitus on suoraan pääkallopaikalla kokoajan lisätä painetta siihen, että Yle itse kertoo keltaliiviliikkeestä ja siitä mitä tavoittelemme.

PERIAATTEET

Kutsumme koko ajan lisää keltaliivejä Helsinkiin Pasilaan ja Narinkkatorille / eduskuntatalolle niin kauan, että vaatimuksiimme suostutaan. Myös kansalaisaloitetta kannattaa koko ajan puffata sekä laittaa painetta kansanedustajille muuttaa yleisradiolakia vaatimallamme tavalla.

Tärkeää on, että YLE alas, kansa ylös! kansannousu keskittyy vain ja ainoastaan sananvapauteen ja suomalaisen valtamedian muuttamiseen oikeasti puolueettomaksi. Tämä on tärkeää siksi, että keltaliiviliike löytää yhteisen sävelen asiansa toteuttamiseksi. Mukaan voi siis tulla hyvinkin erilaisilla poliittisilla näkemyksillä, vasemmalta oikealle, ylös, ympäri ja keskelle.

Porukalla on päällä keltaiset liivit, se on oleellista. Se näkyykö jonkun kansanliikkeen, pienpuolueen tms. tunnukset vai ei, ei ole niin oleellista kunhan pysytään siinä asiassa mitä ollaan tekemässä: vaatimassa sananvapautta ja oikeasti puolueetonta mediaa haastamalla Yleä, muuta valtamediaa, eduskuntaa ja tietenkin kaikkia suomalaisia.

Myös RIC:n (Referendum Initiated by The Citizens) eli eräänlaisen ”superkansalaisaloitteen” ajaminen Suomen lainsäädäntöön voi olla yhtenä teemana? Se ei jaa vaan yhdistää kapinallisia.

Keltaliivit kaikkialla Suomessa, tervetuloa mukaan –

YLE alas, kansa ylös!

#Keltaliivitontut Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/303675326741738

ps. team Jyväskylä näyttää mallia miten Ylellä pärjää: https://www.facebook.com/petri.hirvimaki/videos/10156919209873501 Palkinnonkin olemme myöntäneet: http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/266529-vuoden-2018-kuoliaaksivaikenijapalkinto-taparasti-ylelle

#YLEalasKansaylös